Etäajanotolla osallistujat järjestykseen

Etäajanotto on kustannustehokas, toimintavarma ja helppokäyttöinen tapa toteuttaa tapahtuman ajanotto erityisesti kun lähtö- ja maali ovat samassa paikassa eikä muita ajanottopisteitä tarvita.

Laitepaketti käsittää kaksi ajanottoyksikköä, pää- ja varalinjan. Laitteet on esimerkiksi talkoolaisen helppo kytkeä käyttöön. Käynnistyksen jälkeen otamme laitteet etänä haltuun ja tuotamme tulokset.

Ajanottosirut ovat integroitu juoksunumeroihin. Juoksunumeroina voi käyttää valmiita “Monesko” -ulkoasullisia numeroita, tai tilata oman ulkoasun mukaiset juoksunumerot. Numeroiden hinta sisältää myös hakaneulat numeron kiinnittämiseen sekä ajanottopalvelun juoksijakohtaisen lisenssimaksun. Toimitamme myös fillarikyltit vastaavin ominaisuuksin.

Kokonaishinta koostuu laitepaketista sekä tarvittavasta määrästä juoksunumeroita tai fillarikylttejä. Lisäksi rahdit toteuman mukaan.

  • Lähetämme ajanottopisteen (päälinja ja backup) tapahtumapaikalle esimerkiksi Postin kyydillä. Laitteet ovat myös noudettavissa Oulun varastoltamme.
  • Piuhat paikoilleen ja laite käyntiin. Helppo homma myös talkoolaisille.
  • Otamme boksit etänä hallintaan ja teemme tulokset!

Hinnat

1.12.2023 alkaen

Alv0Alv 24%
Laitepaketti pää- ja varalinja. Hinta sisältää laitteiston rahdin Postin tai Matkahuollon palvelupisteiden kautta.599742,76
A5 juoksunumero ”Monesko”2,072,57
Juoksunumero omalla ulkoasulla A5
Numerotilaus tehdään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.
Minimi 200 kpl.
2,533,14
A5 MTB-kyltti  ”Monesko”2,232,77
MTB-kyltti omalla ulkoasulla A52,693,34
Rahti toteutuman mukaan

Numerot omalla ulkoasulla tilataan kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Minimi 200 kpl.