Etäajanoton käyttöönotto

Seuraa näitä vaiheita kun otat etäajanoton käyttöön:

Valitse lähtö/maalilinjan paikka ja levitä ajanottomatot

Matot ova 4,8 metriä leveät. Toimitamme etäpaketissa kaksi mattoa ja keskusyksikköä. Toinen yksikkö varmistaa, että kaikissa tilanteissa saamme osallistujille ajat kunhan ajanottosiru on mukana.

Mattojen levittäminen: Aloita pää/ensisijaisesta matosta. Ajanottoyksikkö tulee siihen päähän mattoa missä kahdeksan johtoa ovat – suosittelemme ajanottoyksikön kytkemistä verkkovirtaan. Valitse siis maton asento siten että sähköroikan saa tuotua ajanottoyksikölle mahdollisimman vähän juoksijoita/pyöräilijöitä häiritsemättä.

Varmistava yksikkö, backup tulee noin kolmen metrin päähän pääyksikön rinnalle.

Kerro ajanotolle kumpi laite on päälinja ja kumpi varalinja. Yksiköiden tehtävä voi myös vaihtua lähdön ja maalin yhteydessä.

Kytke kaapelit ajanottoyksikköön. Kaapeleiden järjestyksellä ei ole väliä. Kaapeli lukittuu noin puolen kierroksen käännöllä myötäpäivään.

Kytke ajanottoyksikkö sähkövirtaan.

Käynnistä ajanottoyksikkö

Käynnistä ajanottoboksi painamalla ON-painiketta kunnes näyttöön tulee jotain tekstiä. Sään salliessa pidä kotelo auki jotta laite saa GPS-signaalin. Järjestelmä nousee noin 5 minuutin kuluessa. Kun kaikki on valmista, Time-kohdassa juoksee kellonaika ja boksi näkyy meillä hallinnassa.

Sammuttaminen tapahtuu vastaavasti painamalla OFF-painiketta niin kauan että näytöstä katoaa kaikki teksti, valmistajan mukaan noin 8 sekuntia.

Lähtömerkin lähettäminen tulospalvelulle

Vihreän Start-napin painallus tallettaa ja lähettää lähtömerkin meille. Voit lähettää lähtömerkin kummalta tahansa boksilta. Merkin painallukset näkyvät aikamerkkeinä tulospalun toteuttajalle.

Voit myös huoleti testata napin painallusta ennen lähtöä.

Samankaltaiset artikkelit