Tunnusten luonti ilmoittautumisen/ajanoton taustajärjestelmään

Monesko™ käyttää tapahtumien ilmoittautumiseen sekä ajanottoon ja tulospalveluun race result 12 -järjestelmää. Videolla käydään läpi tunnusten luominen, käyttöoikeuksien pyytäminen ja kirjautuminen ruutukaappauksin, kuvat vuodelta 2020.

Video-opaste

Tunnuksien luonti järjestelmään

• Siirry raceresult.comin rekisteröitymissivulle ›
  • Täytä pakolliset kentät. Sovelluksen käytön kannalta tärkeä tieto on sähköpostiosoite ja tietenkin tietoturvallinen salasana.
  • Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttäjänumeron sähköpostiisi. Kerro se meille osoitteeseen jouko.kaarteenaho@tapahtumat.events. Asetamme käyttöoikeudet tapahtumaasi kyseiselle tunnukselle.
  • Voit tehdä myös useita tunnuksia eri käyttötarkoituksiin, esimerkiksi kisakanslian talkoolaisille tapahtuman aikana.

Kirjautuminen tapahtumien hallintaan

• Tapahtumien hallinta sijaitsee osoitteessa events.raceresult.com »
  • Käyttäjätunuksena toimii käyttäjätunnus tai valinnaisesti käyttäjänumero. Löydät ne rekisteröitymisen vahvistusviestissä.
  • Salasanan olet antanut tunnukset luodessasi. Jos olet unohtanut salasanan, voit resetoida sen täällä »

Samankaltaiset artikkelit