Oulu Trail Cup 2016

Oulu Trail Cup juostiin kolmen osakilpailun sarjana keskiviikkoiltaisin. 20.4. Hiironen, 27.4. Köykkyri ja 4.5. finaalina Pilpasuo. Matkat olivat kahdessa ensimmäisessä noin 5 kilometriä ja finaalissa reilu seitsemän.

Miehissä Sampo Rahko dominoi cuppia voittaen kaikki kolme osakilpailua. Kun osakilpailuvoitosta sai 100 pistettä, Sampon kokonaistulos oli tasan 300. Toisen sijan cupissa otti haltuunsa Niko Nissinen 283,5 pisteellä ja kolmanneksi tuli Juhani Tolonen 268,3 pistettä.

Naisten puolella taisto oli hajanaisempaa. Sanna Henriksson otti cup-voiton tasaisen varmalla työllä: osakilpailuvoittoja Sanna ei voittanut yhtään, mutta joka otatuksen kärkiryhmässä oleminen tuotti tulosta ja cup-voitto kotiin 224,6 pisteellä. Toiseksi tuli Leena Toljamo (196,8) ja kolmanneksi Jenna Pekkinen (193,7 pistettä).

Cup keräsi kaikenkaikkiaan 139 suoritusta. Tapahtumasarjan pääjärjestäjän Northern Trail Runners – Pohjoisen Polkujuoksijat ry:n puheenjohtaja Jarkko Torvinen oli syystä varsin innostunut tapahtuman suosiosta ja odotti tulevaa: ”Viimeistään syksyllä on ajatus jatkaa keskiviikkoisin yhdessä Krossikommuuni Ry:n kanssa järjestettävillä MaastoRaastoilla. Krossikommuunin muutamana vuotena järjestämän KeskiviikkoKrossien radoilla myös tiukat maastojuoksut!” Heinäkuullekin polkujuoksun erikoisseuralla on skabaa vireillä ja elokuussa NTR järjestää Haltin juoksuleirin.

Tulokset


Javacript kikkareista johtuen oheiset kuvat aukeavat paremmin täällä.

Samankaltaiset artikkelit